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domingo, maio 31, 2015
Beef Stroganoff
Olá minhas queridas leitoras!! Já há muito tempo que não vos mostrava uma receita aqui no blog, não é certo. Mas hoje cá estou eu com uma receita super rápida e super deliciosas!! Preparadas para saber como se faz??
Hello my dear readers!! It's been a while since I've shared with you guys a recipe here on the blog. But today I'm back with a super fast and super delicious recipe!! Are you ready to find out??
Aqui em casa, quando a televisão está ligada e não está a dar The Big Bang Theory ou The Simpsons, normalmente está no canal 24Kitchen, pois fora adorar comer também adoro cozinhar. Ultimamente na 24Kitchen tem dado a série Jamie Oliver's 15-minute meals...e como já disse aqui no blog, eu adoro as receitas do Jamie, seja nos livros dele, na televisão ou mesmo no Foodtube (que adoro!!). E foi nessa série que vi a receita que vos trago hoje, apesar de ser super fácil de fazer, pois só é preciso 15 minutos, é deliciosa e tem poucas calorias...acho que isso convence qualquer pessoa!
Eu não vou colocar a receita aqui no blog, apenas porque no site do Jamie ela está muito bem explicada e podem encontrar o vídeo com todas as instruções. Eu fiz a receita idêntica ao do Jamie mas alterei apenas algumas coisas...em vez de utilizar tomilho fresco, utilizei seco; utilizei dois bifes que tinha no congelador (e ficou muito bom na mesma); e em vez de brandy utilizei conhaque.
RECEITA
Here at home, when the TV is on and it's not on reruns of The Big Bang Theory or The Simpsons, it's normally on the canal 24Kitchen, since I love food I also love making it. Lately on 24Kitchen it's been giving Jamie Oliver's 15-minute meals...and like I've said here on the blog, I love Jamie's recipes, be them in books, TV or even on Foodtube (which I love!!). And it was on that series that I found the recipe that I have for you today, on top of being super easy and quick to make...15 minutes, it's super yummy and low on calories...what more could you ask for!
I'm not going to place the recipe here on the blog, just because on Jamie's site it is very well explained and you can see the video with all the instructions. I made the recipe almost identical to Jamie's, I only altered a few things...instead of fresh thyme, I used dry thyme; I used a couple of regular beef I had in my fridge (which stayed really yummy); and instead of brandy, I used cognac.
RECIPE
Espero que experimentem em casa e se sim enviem me uma foto para o instagram ou facebook!!
Hope you try it out at home and if so send me a photo to my instagram or facebook!!
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Tem um ótimo aspeto!!! yummy!!
ResponderEliminarTens de experimentar!!
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